NHA

NHA opleidingen en cursussen

De NHA opleidingen zijn erkend. U kunt bij NHA terecht voor diverse opleidingen en cursussen. Hierbij een overzicht:

  • Mbo-, hbo- en wo-opleidingen. NHA biedt verschillende mbo-, hbo- en masteropleidingen. Het aanbod is nog iets beperkter dan bij NTI, maar voor opleidingen richting administratie, bedrijfskunde, HR, rechten, pedagogiek, psychologie, detailhandel, beveiliging, onderwijs, welzijn en zorg, kunt u bij NHA terecht.
  • Voortgezet onderwijs. Ook bij NHA kunt u terecht om thuis uw vmbo-, havo- of vwo-diploma te halen. U kunt iedere dag beginnen om naar het behalen van een diploma toe te werken.
  • Taalcursussen. Onder de NHA thuisstudies vallen ook de vele taalcursussen van NHA. U kunt via NHA Arabisch leren, Chinees leren, Engels leren, Latijn leren, Spaans leren en noem maar op. Bij NHA is er uitgebreide keuze uit vele talen om te leren. U kunt uit meer dan 70 verschillende talen kiezen om deze thuis met geluidsfragmenten te leren. NHA biedt ook veel Nederlandse taalcursussen. Zo zijn er NHA thuisstudies, speciaal voor buitenlanders, maar is er ook een Nederlandse gebarentaalstudie en een studie voor zakelijke correspondentie.
  • Ondernemersopleidingen. U kunt met de NHA opleidingen uzelf opleiden voor een bepaald beroep. Naast de beroepsopleidingen zijn er ook diverse ondernemersopleidingen die u bij NHA kunt kiezen. Leidt u bijvoorbeeld in 7 maanden op tot zelfstandig ondernemer of tot financieel ondernemer.
  • Hobby- en vrijetijdscursussen. Buiten de beroepsopleidingen en vrij theoretische opleidingen biedt NHA ook opleidingen, gericht op hobby's en vrijetijdsbestedingen. Enkele voorbeelden: fotografiecursussen, massagecursussen, cursussen om sieraden te maken, afslankcursussen en schrijfcursussen. Wilt u een hobby uitdiepen? Dan kunt u dus ook voor een opleiding van NHA kiezen.

Ook bij NHA kunt u gratis studiegidsen aanvragen. Deze studiegidsen zijn specifiek gericht op de opleiding of cursus waarin u aangeeft interesse te hebben. U kunt natuurlijk ook gewoon meerdere studiegidsen aanvragen als u nog twijfelt over welke cursus of opleiding u bij NHA gaat kiezen.

De diploma's van NHA zijn erkende diploma's. 

Terug naar overzicht