NTI

NTI opleidingen en cursussen

Net zoals bij LOI is de keuze uit thuisstudies bij NTI erg breed. U kunt bij NTI terecht voor:

Mbo-, hbo- en wo-studies

Voor allerlei erkende mbo-, hbo- en wo-studies kunt u bij NTI terecht. De wo-thuisstudies van NTI zijn echter wel wat beperkt en met name gericht op business administration. Wilt u een beroepsopleiding volgen via NTI? Dan kan dit. Het niveau van de opleiding is dan afhankelijk van de richting die u in wilt gaan.

Talenstudies

Naast de NTI studies op mbo-, hbo- en wo-niveau, biedt NTI vele talenstudies. U kunt Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Indonesisch, Italiaans, Marokkans, Nederlands, Nieuwgrieks, Papiamento, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds leren met een NTI studie. De talenstudies zijn beschikbaar voor beginners en gevorderden en ze zijn handig elke dag te starten. 

Cursussen

De cursussen van NTI zijn veelal hobbycursussen. Zo kunt u kiezen voor culturele en creatieve cursussen, cursussen omtrent gezondheid en uiterlijke verzorging, muziek, computer en psychologie. Als vijftigplusser kunt u bij NTI ook een specifieke cursus volgen en voor internationale zakenmensen zijn er handige spoedcursussen. 

Trainingen

Tot slot biedt NTI naast thuisstudies ook trainingen. Hierbij kunt u denken aan EHBO-trainingen, marketingtrainingen, managementtrainingen, personeelstrainingen en psychologietrainingen. 

Het aanbod NTI studies is wellicht iets beperkter in vergelijking met grote aanbieder LOI, maar de  thuisstudies die NTI aanbiedt zijn wel erkend, diepgaand en erg doelgericht. Zo kunt u voor een talenstudie of EHBO-training goed kiezen voor deze online aanbieder. Twijfels? Vraag dan een gratis studiegids of studieadviesgesprek voor een Masteropleiding, hbo-opleiding of mbo-opleiding bij NTI aan.

De diploma's van de NTI thuisstudies zijn erkende diploma's. 

Terug naar overzicht