Squla

Squla

Op Squla.nl kunt u educatieve spellen online vinden. U kunt op deze website voor uw kinderen programma's en spellen bestellen. Squla heeft als slogan 'leuk leren'. Deze slogan zegt al waar het op Squla.nl om gaat. Uw kind kan op spelenderwijs van alles leren, eenvoudig met de leuke educatieve spellen online op Squla.nl. 

Vakken

De educatieve spellen online op Squla.nl richten zich op schoolvakken. De vakken waarvoor uw kind met Squla kan leren, zijn rekenen, taal, begrijpend lezen, spelling, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur & techniek, Engels (vanaf groep 5), topografie (vanaf groep 6), cito-modules. 

Leeftijden

Squla biedt duidelijk specifiek educatieve spellen online voor kinderen die op de basisschool zitten. De vakken zijn voor verschillende groepen omgetoverd in een aantrekkelijk en leuk spelprogramma. Zo worden kinderen in groep 1 t/m 3 geprikkeld met vormen en kleuren om te leren lezen. Gaat een kind naar een hogere groep, dan is er passend aanbod cursussen voor kinderen op Squla.nl. Opvallend van Squla zijn de vele quizzen. Met meer dan 70.000 quizvragen oefenen de kinderen op een leuke en uitdagende manier voor de cito-toets. U kunt kiezen uit verschillende groepen, vakken en u kunt zelf meekijken via een account. Zo kunt u een oogje in het zeil houden als uw kinderen de educatieve spellen online spelen. Intussen worden de kinderen met deze online spelletjes geprikkeld om hun best te doen, doordat ze met goede antwoorden muntjes verdienen. Hebben ze genoeg verzamelde muntjes verzameld? Dan kunnen ze daarvan échte cadeautjes kopen. 

Educatieve spellen online

De educatieve spellen, online op Squla.nl, zijn ideaal voor kinderen die van spelletjes en quizzen houden. Ze worden gemakkelijk gemotiveerd door het muntjessysteem en u weet als ouder precies waar uw kind mee bezig is als hij of zij op Squla speelt. 

Terug naar overzicht