Training / Coaching voor bedrijven

Als u al opgeleid bent voor een bepaald beroep en al voor een baas of voor uzelf werkt, kunt u toch nog baat hebben bij training of coaching. Met trainingen en coaching voor een bedrijf kunt u uzelf namelijk verder ontwikkelen en meer uit uw functie halen. Bent u zelfstandige, dan kunt u met coaching voor uw bedrijf bijvoorbeeld leren hoe u beter klanten binnenhaalt. U leert van een bedrijfscoach bijvoorbeeld uzelf te ontwikkelen op het gebied van sales, zakelijke communicatie en strategisch denken. Zo kunt u uw professie tot een hoger niveau tillen en uw doelen effectief nastreven.

Coaching voor bedrijfsverbetering

Zeker ondernemers en mensen met een managementfunctie kunnen veel meer uit zichzelf halen met de juiste training en coaching van een ervaren bedrijfscoach. Als ondernemer zijnde kunt u namelijk heel gepassioneerd over uw dienst of product denken en deze op een bepaalde manier in de markt willen zetten. Ondernemers zijn heel gevoelig voor een zogenoemde tunnelvisie. Die tunnelvisie ontstaat meestal als u erg gepassioneerd werkt en totaal achter uw product of dienst staat. Helaas kan de tunnelvisie u en uw bedrijf wel belemmeren om te groeien. Uiteindelijk kan een tunnelvisie een bedrijf doen stagneren of zelfs het faillissement van het bedrijf betekenen. Met training en coaching van een bedrijfscoach leert u gericht, strategisch uw bedrijf te runnen en zo te verbeteren. 

Vernieuwende wereld: volop kansen!

Ook managers kunnen vastlopen door een vaste aanpak. Wat 'vroeger' werkte hoeft nu niet per se ook de juiste manier te zijn om medewerkers te motiveren en klanten te werven. De wereld verandert, dus moet de manager ook veranderen om in deze wereld te overleven. Met training en coaching voor uw bedrijf lukt dit en daar plukt iedere manager al snel de vruchten van!

Personal businesscoach Met een personal businesscoach kunt u zich als professional verder ontwikkelen tot nog betere professional. Met andere woorden: een businesscoach maakt van u een succesvollere professional. Hij of zij kan exact z... Lees verder Personeelstraining: training voor professionals Met personeelstraining leidt u uw personeel op tot echte professionals. Of u nu personeel in de horeca heeft of de managementlaag van uw organisatie wilt laten trainen: met gerichte perso... Lees verder Heisessie met strategisch adviseur Een heisessie is een inspirerende sessie, meestal op een afgelegen locatie. Vandaar de naam 'heisessie', want zo'n afgelegen locatie kan zomaar 'de hei' zijn. Doorgaans vinden heis... Lees verder Wat is een developer en wat doet een developer? Developers, ook wel bekend als softwareontwikkelaars, zijn professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van computerprogramma's, applicaties ... Lees verder In wat verschilt een Selor test met andere intelligentie testen? Selor tests zijn een reeks testen die worden gebruikt als onderdeel van het selectieproces in het bedrijfsleven. De tests zijn ontworpen om het vermogen en de vaardighede... Lees verder Waarom Power BI gebruiken? Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf efficiënter en succesvoller te maken? Vraag je je af hoe technologie kan helpen om de gegevensanalyse en inzichten die je dagelijks verzamelt te verbeteren? Zo ... Lees verder Begrijpen hoe we onze zintuigen gebruiken om informatie te verwe Sensorische informatieverwerking, ook wel sensorisc... Lees verder Graveren van pennen Graveren is een unieke manier om een persoonlijk tintje te geven aan allerlei spullen. Pennen zijn een van die spullen die vaak worden gegraveerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van eenvoudige houten pennen tot de... Lees verder Effectieve strategieen bij verslavingsgedrag in het publieke dom Verslavingsgedrag in het publieke domein kan een complex en zorgwekkend probleem zijn. Het beïnvloedt niet alleen het individu, maar heef... Lees verder